Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: 5x trenér

Všechny české beachvolejbalové páry začaly v Cancúnu porážkami

Českým plážovým volejbalistkám se vstup do turnaje Světového okruhu v Cancúnu nevydařil. Markéta Nausch Sluková a Barbora Hermannová na úvod čtyřhvězdičkové akce v Mexiku podlehly nizozemskému páru Sanne Keizerová, Madelein Meppelinková 1:2 po setech 15:21, 21:16 a 11:15. Michala Kvapilová s Michaelou Kubíčkovou, které postoupily z kvalifikace, prohrály s nasazenými sedmičkami Němkami Margaretou Kozuchovou a Laurou Ludwigovou 17:21, 18:21. Ondřej Perušič s Davidem Schweinerem zase nestačili na Martina Ermacoru a Moritze Pristauze.

Perušič se Schweinerem, kteří v březnu triumfovali na turnaji Světového okruhu v Dauhá, začali další čtyřhvězdičkovou akci v Cancúnu porážkou. Desátí nasazení čeští hráči podlehli na úvod skupiny Rakušanům 18:21 a 17:21. O postup do play-off budou bojovat s domácími Mexičany Rodolfem Ontiverosem a Juanem Virgenem.

České jedničky Nausch Sluková a Hermannová se dnes v noci českého času v duelu neúspěšných týmů utkají o postup do play-off s bronzovými medailistkami z posledního mistrovství světa a druhým nasazeným párem Taliqua Clancyová, Mariafe Artachová z Austrálie. Kvapilovou a Kubíčkovou čekají turnajové desítky Brazilky Ana Patrícia a Rebecca.

Výsledky turnaje Světového okruhu v plážovém volejbalu v Cancúnu

Turnaj Světového okruhu v plážovém volejbalu kategorie 4* v Cancúnu (Mexiko):

Muži:

Skupina G:

Ermacora, Pristauz (23-Rak.) - Perušič, Schweiner (10-ČR) 2:0 (18, 17).

Skupina B:

Keizerová, Meppelinková (18-Niz.) - Hermannová, Nausch Sluková (15-ČR) 2:1 (15, -16, 11)

Skupina G:

Kozuchová, Ludwigová (7-Něm.) - Kvapilová, Kubíčková (26-ČR) 2:0 (17, 18).

Kvalifikace - 2. kolo:

Kvapilová, Kubíčková (ČR) - Lehtonenová, Ahtiaineová (Fin.) 2:0 (18, 14).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články