Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Pražské finále turnaje beachvolejbalistů si zahrajou Brazilci a Američané

Praha – Ve finále turnaje Světového okruhu v plážovém volejbale se na štvanickém písku předvedou dva nejvýše nasazené páry. V neděli tak diváci uvidí brazilský pár Emanuel, Alison a Američany Todda Rogerse s Phila Dalhaussera. Právě americký pár Rogers a Dalhausser budou na Štvanici hrát už páté letošní finále z šesti turnajů. Zvítězili zatím třikrát.

Alison a olympijský vítěz z Atén Emanuel v semifinále zastavili vítěznou jízdu čínské dvojice Wu Pcheng-ken, Sü Lin-jin, kteří nečekaně triumfovali na minulém turnaji v Moskvě a výtečnou formu si přivezli i do české metropole. Po čtyřech výhrách za sebou však narazili na Brazilce, kteří zvládli obě koncovky a letos potřetí postoupili do finále. Titul však v tomto roce ještě nezískali.

V druhém semifinále se američtí olympijští vítězové z Pekingu utkali s loňskými mistry světa Juliusem Brinkem a Jonasem Reckermannem z Německa a zvítězili taktéž ve dvou setech. V Praze sice nejvýše nasazené Rogerse a Dalhaussera v druhém kole nečekaně porazili krajané Gibb a Rosenthal, ale favorité pak prošli opravným pavoukem bez zaváhání.

Je nám líto, video expirovalo.
Semifinále turnaje na pražské Štvanici
Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články