Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Jezdectví 2024

Plážoví volejbalisté postoupili v Tepicu do osmifinále, třetí zápas ve skupině ale skrečovali

Beachvolejbaloví mistři světa Ondřej Perušič a David Schweiner postoupili na turnaji Pro Tour kategorie Elite v Tepicu do osmifinále. V utkání o přímý postup do čtvrtfinále s dosud rovněž neporaženými Brazilci Andrém a Georgem za nepříznivého stavu ve druhém setu skrečovali.

Zdravotně lehce indisponovaný Schweiner i přes zjevnou únavu přispěl k předchozí třísetové výhře nad Poláky Michalem Brylem s Bartoszem Losiakem 12 bodovými bloky. Zdravotní indispozice se naplno projevila v utkání o vítězství ve skupině s Andrém a Georgem.

Česká dvojice se od začátku trápila a první set ztratila výrazným rozdílem. Situace se příliš nezměnila ani ve druhé sadě, a tak Perušič se Schweinerem po technickém time-outu duel skrečovali.

"Včerejší dva třísetové zápasy ve vysokém tempu Davidovu stavu příliš neprospěly, což dnes bylo víc než patrné. Chtěli jsme zkusit hrát hodně na druhou a soupeře mást tak, abych více času útočil já. To se dařilo jenom chvílemi, zároveň jsem parťákovi příliš nepomohl. Hlavně se nám nedařilo je bránit," uvedl Perušič. "Uvidíme, jaký bude Davidův stav před večerním zápasem play-off," dodal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články