Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Pelhřimov přivítá domácí beachvolejbalovou špičku i zahraniční hvězdy

Už tento víkend se bude v Pelhřimově konat halový turnaj v plážovém volejbalu CEV European Masters. Dotace 50 tisíc eur přilákala velmi silnou konkurenci. A chybět nebudou ani české jedničky. Boje o medaile vysílá o víkendu ČT sport a web ctsport.cz.

Barbora Hermannová a Markéta Nausch Sluková
zdroj: Facebook autor: Sluková & Hermannová - Czech Beachvolleyball Team

Fanoušci se mohou těšit na vrcholné představení. Přijedou například Švýcarky Betschartová a Hüberliová, které v neděli v boji o třetí místo na Světovém okruhu v Haagu porazily Nausch Slukovou s Hermannovou. Dorazí i Finky Ahtiainenová s Lehtonenovou či Němky Borgerová s Kozuchovou.

V Pelhřimově se Sluková s Hermannovou cítí nanejvýš dobře a opět mají ty nejvyšší cíle. "Trávíme tu přes zimu hodně času, je to naše tréninkové zázemí. Je to návrat domů," prohlásila Nausch Sluková. "Líbila by se mi top pětka, ale samozřejmě chceme mířit úplně nahoru," dodala.

Je nám líto, video expirovalo.
Pelhřimov hostí turnaj CEV Masters

Nabitý je i mužský pavouk. Ohlášeni jsou Poláci Kantor a Losiak, Rakušané Doppler a Horst či Lotyši Samoilovs a Smedins.

Do boje vstupují také v Haagu celkově sedmnáctí Ondřej Perušič a David Schweiner. "Prostředí nám hodně vyhovuje. V hale se nám hraje dobře," uvedl Perušič. "Každý uhraný set, každý vyhraný zápas bude super výsledek," dodal jeho kolega Schweiner.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články