Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Hermannová se Štochlovou začaly turnaj v La Pazu vítězně

Barbora Hermannová s Marií-Sárou Štochlovou porazily na úvod turnaje Pro Tour kategorie Challenge Finky Niinu Ahtiainenovou a Taru Lahtiovou 2:1 na sety a zajistily si postup do play-off. Naopak Helena Havelková s Markétou Nausch Slukovou budou muset v La Pazu ještě zabojovat.

Marie-Sára Štochlová a Barbora Hermannová
zdroj: BeachProTour

Hermannová se Štochlovou získaly v mexickém přímořském středisku první sadu v koncovce i díky dvěma blokům Hermannové za sebou, druhý set naopak ukořistily Finky. V tie-breaku Češky hned razantně odskočily a náskok si s přehledem udržely do konce.

Nausch Slukové s Havelkovou se vstup do sezony vůbec nepovedl. V obou setech od samého počátku ztrácely a prohrály velkým rozdílem. Němkám vyšla taktika podávat na bývalou volejbalovou reprezentantku Havelkovou, jež nepotvrdila pověst elitní smečařky.

"Přerod stále pokračuje, ještě bych se nenazývala beachvolejbalistkou. Pořád je ve mně větší část šestkové volejbalistky, která se snaží přeučit na písek. Už ale není tolik věcí, které mě překvapují, přece jen už jsem si odehrála pár turnajů ve větru, v zimě. Teď mě čeká první turnaj, který nejspíš poprvé odehraju celý v plavkách," uvedla Havelková před turnajem.

"Těch beachvolejbalových věcí je strašně moc, takže se pořád učím a každý den je znát. Ještě je ale přede mnou hrozně dlouhá cesta," dodala.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články