Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Hermannová se Štochlovou už jsou na Maledivách v osmifinále

Víc radosti, než zklamání, zažili čeští beachvolejbaloví vyslanci na turnaji kategorie Challenge na Maledivách. Barbora Hermannová a Marie-Sára Štochlová vyhrály oba zápasy ve skupině a postoupily přímo do osmifinále. V play-off jsou i Tomáš Semerád s Jakubem Šépkou, naopak Václav Berčík s Matyášem Džavoronokem nezískali ani set a vypadli.

Barbora Hermannová (vpravo) s Marií-Sárou Štochlovou
zdroj: twitter.com/SPORT INVEST

Turnajové pětky Hermannová se Štochlovou nejprve ve třech setech zdolaly Američanky Jessicu Gaffneyovou a Savvy Simoovou. V souboji o prvenství ve skupině Češky porazily čínský pár Wang Fan, Ču Ling-ti, tie-break ovládly rovněž 15:9. Letošním maximem Hermannové se Štochlovou na turnajích druhé kategorie série Pro Tour je červencové stříbro z Agádiru.

Šépka se Semerádem na úvod nestačili na Američany Chase Budingera a Troye Fielda, díky následné výhře 2:0 nad Rakušany Lorenzem Petutschnigem a Florianem Schnetzerem si ale zajistili postup do předkola.

Turnaj Pro Tour kategorie Challenge v plážovém volejbalu na Maledivách:

Muži:

Skupina A: Benzi, Bonifazi (12-It.) - Berčík, M. Džavoronok (13-ČR) 2:0 (19, 15), Janus, Tidžan (1-Kat.) - Berčík, M. Džavoronok 2:0 (13, 18).

Skupina B: Budinger, Field (14-USA) - Semerád, Šépka (11-ČR) 2:0 (10, 13), Semerád, Šépka - Petutschnig, Schnetzer (23-Rak.) 2:0 (11, 17).

Ženy:

Skupina E: Hermannová, Štochlová (5-ČR) - Gaffneyová, Simová (20-USA) 2:1 (-18, 15, 9), Hermannová, Štochlová - Wang Fan, Ču Ling-ti (17-Čína) 2:1 (17, -16, 9).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články