Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Český souboj opět ovládly Sluková a Hermannová. V Gstaadu neztratily ani set

Gstaad (Švýcarsko) – Během několika dnů se utkaly už podruhé a znovu se stejným výsledkem. Český souboj na Světovém okruhu kategorie major v Gstaadu ovládly opět plážové volejbalistky Markéta Nausch Sluková a Barbora Hermannová a navázaly tak na triumf ze čtvrtfinále podniku v Poreči. Dvojici Kristýna Hoidarová Kolocová, Michala Kvapilová tentokrát porazily bez ztráty setu.

Markéta Nausch Sluková (blíže) a Barbora Hermannová
zdroj: ČTK/PA/ autor: Luka Stanzl/PIXSELL

"Musela jsem se smát, když jsem viděla složení skupiny. Už zase?" uvedla Nausch Sluková. "Ale nakonec je dobré hrát proti někomu, koho známe a víme, co od něj čekat. Hrály jsme koncentrovaně a zůstaly v klidu i ve druhém setu, ve kterém tlačily," dodala.

Hermannová se cítila po přesunech před turnajem trochu unaveně, ale v zápase už měla energie dost. "Od začátku jsem hrála dobře. Holky ve druhém setu dotahovaly, ale čekala jsem to a zůstala soustředěná," řekla Hermannová.

Nausch Sluková s Hermannovou, které na chorvatském písku nakonec vybojovaly stříbrné medaile, si odpoledne připsaly ve skupině D další výhru, když zdolaly Argentinky Anu Gallayovou a Marii Virginii Zontaovou 21:15 a 21:17. Druhý český pár přehrál Němky Nadju Glenzkeovou a Julii Grossnerovou 21:19 a 21:15. Skupiny budou dohrány ve čtvrtek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články