Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

České jedničky Perušič se Schweinerem pomohly Strahovu k obhajobě mistrovského titulu

Ondřej Perušič a David Schweiner hráli po několika měsících společně. I díky nim obhájil Beachclub Strahov vítězství na mistrovství republiky klubů. Ve finále na pražských kurtech na Pankráci porazil SK Hamr 3:1 na zápasy.

Je nám líto, video expirovalo.
Perušič se Schweinerem pomohli Strahovu k obhajobě na MČR klubů

Druhý pár loňského turnaje Světového okruhu v Ostravě spolu naposledy hrál loni v listopadu. Perušiče trápilo delší dobu zraněné rameno. "Trénovali jsme spolu během pandemie. Navíc spolu hrajeme tak dlouho, že větší pauza neměla významný vliv na naši sehranost," uvedl Perušič.

Na víkendovém klubovém šampionátu během čtyř zápasů neztratili ani set. Ve finále si poradili s dvojicí Dominik Pavouček a Jakub Gála. "Jsme nadšení, hrálo se nám dobře," pochvaloval si Schweiner. Nyní se budou připravovat na evropský šampionát, který bude ve druhé polovině září v Lotyšsku. Předtím je příští týden čeká mistrovství republiky v Opavě.

Další vítězství pro Beachclub Strahov ve finále zařídilo sesterské duo Anna a Magdalena Dostálovy a rozhodující třetí bod připsal David Lenc s Adamem Štočkem. Bod za SK Hamr zařídily ženské jedničky Martina Maixnerová a Marie Sára Štochlová, které porazily Michaelu Knoblochovou a Danielu Resovou. Závěrečný mix se už za rozhodnutého stavu nehrál.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články