Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

České beachvolejbalové páry v kvalifikaci v Ostravě neuspěly

Postup z kvalifikace čtyřhvězdičkového turnaje Světového okruhu v plážovém volejbalu v Ostravě se českým párům nezdařil. V prvním kole kousala vyřazení jedna mužská i tři ženské dvojice. Hlavní soutěž J&T Banka Ostrava Beach Open začne ve čtvrtek. Přímé přenosy sledujte od 8:55 exkluzivně na webu ctsport.cz.

Ostrava Beach Open
zdroj: ČT Ostrava autor: Rostislav Šimek

Na kurtech v areálu v Dolních Vítkovicích nezískali Češi v kvalifikaci ani set. Utkání prohráli Tomáš Semerád s Jakubem Šépkou, Šarlota Svobodová s Karin Žolneřčíkovou, Anna Dostálová s Magdalénou Dostálovou i Miroslava Dunárová s Danielou Resovou.

Nejvyrovnanější zápas odehráli Semerád s Šépkou. "Byl to super zážitek a zkušenosti. Jsme moc rádi, že jsme dostali divokou kartu. Díky tomu máme jedny z prvních bodů do světového žebříčku a budeme mít šanci účastnit se turnajů nižších hvězd," řekl Semerád.

Největšími domácími želízky v ohni budou Ondřej Perušič s Davidem Schweinerem a Markéta Nausch Sluková s Barborou Hermannovou.

V hlavní soutěži jsou z českých párů také Michala Kvapilová s Michaelou Kubíčkovou, Martina Williamsová s Marií-Sárou Štochlovou, Václav Berčík s Janem Dumkem a Patrik Maňas s Jiřím Sedlákem.

Hlavní soutěž J&T Banka Ostrava Beach Open vyvrcholí v neděli.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články