Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Závadová získala na domácím mistrovství další dva tituly

Praha - Barbora Závadová získala na mistrovství republiky v plavání další dvě zlaté medaile. K dvěma individuálním titulům z pátku dnes dvaadvacetiletá ostravská závodnice přidala v podolském bazénu v Praze prvenství na 50 metrů znak a 200 metrů motýlek.

Je nám líto, video expirovalo.
Závadová má z MČR další dvě zlata

Znakařský sprint zvládla Závadová jako jediná česká plavkyně pod půl minuty a s náskokem 24 setin sekundy zvítězila před Lucií Svěcenou. Na motýlkářské dvoustovce vylepšila Závadová v minulém týdnu na univerziádě v Koreji vlastní český rekord a dnešní finále hladce vyhrála.

Třetí triumf na šampionátu přidal po urputném boji v závěru motýlkářské dvoustovky Jan Šefl. Jeho duel o zlato s Tomášem Havránkem rozhodly pouhé tři setiny sekundy.

Simona Baumrtová startuje v Podolí v doplňkových disciplínách a po dvou stříbrných medailích se dočkala prvního titulu na 200 m volný způsob. Druhá naopak dohmátla dlouholetá královna prsařských tratí Petra Chocová, která v tomto týdnu brala antibiotika a na stovce prohrála s Martinou Moravčíkovou.

Odpolední program uzavřely štafety na 4x100 m volný způsob a na prvních úsecích se zrodily dva limity na MS v Kazani. O letenky do Ruska se přihlásili Anna Kolářová a veterán Martin Verner.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články