Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ESA logistika Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Kubová pomohla týmu k druhému místu, v individuálních závodech skončila pod podiem

Simona Kubová obsadila na mítinku mezinárodní plavecké ligy ISL čtvrté a páté místo v individuálních znakařských závodech a v utkání čtyř týmů přispěla devíti body k druhému místu sestavy Tokio Frog Kings.

Další body přidala jako členka štafet stejně jako Anika Apostalonová, jejíž tým Toronto Titans skončil třetí.

Kubová dohmátla čtvrtá na znakařské stovce (57,38) a pátá na vyrovnané padesátce (26,74), kde ji 22 setin dělilo od vítězství. Americká rodačka Apostalonová zasáhla jen do týmových závodů. Mítink ovládl celek LA Current.

"Čas mě mile překvapil, protože se mi to neplavalo vůbec dobře. Dneska jsem se dozvěděla smutnou zprávu z rodiny, tak jsem byla taková nešťastná, ale jsem ráda, že jsem se dokázala vyhecovat a zlepšit si čas ze včerejší stovky ve štafetě," uvedla Kubová. 

Kubová v součtu obou dnů nasbírala 12,5 a Apostalonová 7 bodů. "Věřili jsme, že vyhrajeme. Dnešek jsme měli úžasný, ale bohužel velmi často rozhodují skins na konci mítinku. A ty potřebujeme zlepšit, stejně tak jako štafety. Tým je nadšený. Na první utkání je to skvělý výsledek a ohledně chyb říkali to stejné, tedy zlepšit skins a štafety. A já bych se taky chtěla zlepšit," zhodnotila.

Kubovou čeká v Budapešti druhé utkání v pátek a sobotu, Apostalonová se představí za týden v neděli a pondělí.

Zdroj
ČTK, czechswimming.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články