Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Kubová míří do finále padesátky v Eindhovenu z prvního místa, Seemanová skončila druhá

Znakařka Simona Kubová vyhrála semifinále závodu na 50 metrů v rámci International Swimming League v Eindhovenu. Časem 26,55 se podělila o první místo s domácí Nizozemkou Maaike de Waardovou. Barbora Seemanová skončila druhá na kraulařské dvoustovce.

Seemanová, jež se nedávném na mistrovství Evropy v krátkém bazénu potýkala s nachlazením, nestačila na oblíbené dvoustovce časem 1:55,03 jen na suverénní Siobhán Haugheyovou z Hongkongu. Zopakovala tak druhé místo z Kazaně. Na své doplňkové trati 400 metrů obsadila 8. místo za 4:11.81, kraulové štafetě pomohla sestavě Iron k bronzové pozici.

Kubová nejprve časem 57,55 na stovce jen těsně zaostala za stupni vítězů. V závěrečné padesátce, která se plavala vyřazovacím způsobem, skončila sedmá. Svému týmu Energy Standard pomohla v součtu obou dnů 16,5 body k druhému místu za vítěznými Cali Condors. Iron se Seemanovou byli čtvrtí.

Po prvním ze šesti semifinálových utkání vede celek Cali Condors o 17 bodů před Energy Standard, třetí DC Trident a čtvrtí Iron už mají poměrně výraznou ztrátu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články