Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Akvabely Univerzity Palackého předvedly úspěšnou sestavu v Olomouci

Olomouc - Životní úspěch si v letošním roce vyplavaly olomoucké akvabely Michaela Provazová a Nicole Juráková, které se staly mistryněmi republiky v kategorii starších žákyň. Úspěšnou sestavu předvedly po dlouhé době svým fanouškům v Olomouci, kde se symbolicky loučily s letošním rokem.

Je nám líto, video expirovalo.
Akvabely Univerzity Palackého předvedly v Olomouci vánoční vystoupení

Akvabely Univerzity Palackého se na svém tradičním vánočním vystoupení vždy ohlíží za největšími úspěchy uplynulého roku. Seniorky letos vybojovaly na republikovém šampionátu kombinovaných sestav stříbro, žákovského titulu si přesto na Hané cení více.

"Je to pro nás velký úspěch, ničeho víc jsme nemohly v republice dosáhnout" řekla Nicole Juráková. "Určitě jsme musely trénovat více než ostatní holky a trénovaly jsme s naší trenérkou Lindou Pleškovou, které za to moc děkujeme," dodala Michaela Provazová.

Zlatá sestava byla jedním z vrcholů vánočního představení. Tím druhým byla působivá choreografie s odkazem na blížící se Vánoce. Po nich už budou Juráková s Provazovou bojovat o úspěchy mezi juniorkami a budou mít drobnou výhodu. Šampionát v této kategorii bude totiž na jaře hostit právě Olomouc.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články