Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Vzniká kolekce pro Rio. Sportovci si ji chválí

Praha - Čeští sportovci na olympijských hrách poutají pozornost nejen svými výkony, ale v posledních letech i kolekcí oblečení. V Londýně vynikaly holínky, v Soči zase motivy Alfonse Muchy. Šatník českých olympijských sportovců by měl být originální i na letních hrách v Riu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sportovci zkouší kolekci pro Rio

Sportovci jsou zvyklí být středem pozornosti. Mezi tisíci účastníky olympijských her české reprezentanty díky zajímavému oblečení přehlédl málokdo. "V Londýně jsme na sebe upozornili hodně, většina si nás pamatovala, tak jsem za to byla ráda a uvidíme, s čím přijdou do Ria," poznamenala Simona Baumrtová.

Kolekce pro hry v Riu, která by měla znovu zaujmout, právě vzniká. Barevnou kombinaci výrobce ještě tají, jasný je zatím pouze střih a materiál. Na testování se podíleli sami sportovci a měli konkrétní požadavky. "Aby bylo funkční, a to mi úplně stačí," popsal Martin Fuksa své nároky. "Jsou sportovci, kteří mají jiné postavy než normální lidi, oni měli připomínky, že jim to nesedí přes ruce, přes nohy," řekla Baumrtová. "Pocitově je to příjemný materiál," chválí si oblečení Adéla Hanzlíčková. Kolekce olympijského oblečení bude slavnostně představena na jaře příštího roku.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články