Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Vše je jinak? Legendární Brady měl ukončit kariéru, sám hráč to ale údajně popřel

Senzační informace o konci kariéry jedné z největších sportovních ikon a legendy amerického fotbalu Toma Bradyho možná není tak jasná, jak se v sobotu zdálo. Čtyřiačtyřicetiletý quaterback, který vyhrál rekordních sedm Super Bowlů, údajně volal majiteli svého současného klubu Tampy Bay, že ještě neví, jaké budou jeho další kroky.

Informaci o konci Bradyho do světa vypustila jedna z jeho společností. Tweet už ale z internetu zmizel a podle informací ESPN Brady sám volal majiteli Buccaneers, aby řekl, že ještě neví, co bude dál.

Naposledy slavný quarterback triumfoval před rokem v dresu Tampy Bay Buccaneers, které dovedl k titulu hned ve své první sezoně v klubu. Trofej Vince Lombardiho předtím získal šestkrát s New England Patriots, což je rekord mezi kluby.

V tomto ligovém ročníku se floridskému týmu nepovedlo na loňský úspěch navázat – minulou neděli vypadl ve čtvrtfinále play-off po porážce s Los Angeles Rams 27:30. Hned po zápase se začalo spekulovat o tom, že držitel řady rekordů NFL opustí, i když má s Tampou Bay smlouvu ještě na jednu sezonu.

Mnozí zbystřili už počátkem týdne, kdy Brady v podcastu označil svou kariéru v NFL za uspokojivou. Zároveň prohlásil, že se v rozhodování o budoucnosti bude ohlížet především na svou rodinu, kterou má s brazilskou topmodelkou Gisele Bündchenovou. "Není to vždycky o tom, co chci já. Je to o tom, co chceme jako rodina. Budu s nimi trávit spoustu času a budeme v budoucnu vymýšlet, co dál," řekl trojnásobný nejužitečnější hráč ligy a pětinásobný držitel ceny MVP v Super Bowlu.

Pokud by Brady skutečně nakonec skončil, nejbohatší soutěž planety by ztratila další velkou hvězdu. V týdnu oznámil konec kariéry dvojnásobný vítěz Super Bowlu Ben Roethlisberger. Devětatřicetiletý quarterback se rozloučil po osmnácti sezonách v Pittsburghu Steelers.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články