Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Vítězný návrat Vémoly do Oktagonu. V německém Frankfurtu si poradil s Pasternakem

Vítězný návrat do Oktagonu. Jeden z nejznámějších českých MMA zápasníků Karlos Vémola se vrátil do Oktagonu na vítězné vlně. V německém Frankfurtu si poradil s Polákem Michalem Pasternakem už v prvním kole.

MMA bojovník Karlos Vémola v duelu s Michalem Pasternakem ve Frankfurtu
zdroj: facebook.com/KarlosTerminatorVemola

Šestatřicetiletý Vémola, který absolvoval poslední MMA bitvu loni březnu a poté laboroval se zraněnou rukou, úspěšně zvládl druhý souboj v rozmezí dvou týdnů. V sobotu 21. května totiž v boxerském zápase v O2 areně porazil hudebníka Otakara Petřinu alias Marpa.

Vémola ve frankfurtské Festhalle proti Pasternakovi od začátku dominoval a na takzvanou submisi si připsal 32. vítězství ve 38. zápase v kariéře. "Děkuji všem lidem ve svém týmu, že jsme po čtrnácti dnech zvládli takovou práci a uškrtil jsem frajera, který má černý pásek (v brazilském jiu-jitsu)," řekl Vémola, jenž hned po duelu vyzval k souboji domácího Stephana Pütze, který také používá přezdívku Terminátor. "V Oktagonu je jen jeden král a jen jeden Terminátor. A to jsem já," použil svou oblíbenou hlášku.

Vítězství technickým k. o. si připsal i Zdeněk Polívka, jehož soupeř Cheick Kone z Francie nebyl schopen ze zdravotních důvodů nastoupit do třetího kola. Naopak Jaroslav Pokorný prohrál na body s Ahmedem Vilou z Bosny a Hercegoviny.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články