Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Veslařské mistrovství v Račicích uzavřely párové čtyřky. Zvítězila posádka Baldrián, Šišma, Neděla a Zima

Veslařský šampionát v Račicích vyvrcholil kláním párových čtyřek. Zlato obhájila seniorská reprezentační posádka Václav Baldrián, Tomáš Šišma, Dalibor Neděla a Filip Zima.

Je nám líto, video expirovalo.
Závodem párových čtyřek vyvrcholilo mistrovství veslařů

V rámci jediné kategorie se na račickém kanále sešly hned čtyři reprezentační lodě. Zlato nakonec stejně jako na minulém mistrovství putovalo k posádce Baldrián, Šišma, Neděla a Zima, pro kterou to byla generálka na závody Světového poháru ve Švýcarsku.

"Taktikou bylo od začátku jet s polem nebo ještě lépe si získat kus náskoku. Za kilometrem jsme to nakopli a získali si rozhodující nástup," líčil v cíli Dalibor Neděla.

Aktuálně nejlepší česká veslařka Lenka Antošová vybojovala hned dvě zlaté medaile. Podle očekávání ovládla závod skifařek a společně s Barborou Podrazilovou, Alžbětou Zavadilovou a Eliškou Podrazilovou poté zvítězila i v kategorii párových čtyřek.

Na párové čtyřce třetí Podrazil, Cincibuch, Šimánek a Vraštil vedle toho získali zlaté medaile na skifu (Cincibuch), skifu lehkých vah (Vraštil) a dvojskifu (Podrazil, Šimánek).

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články