Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Úvodní finále vyhrál Kert Park, prodloužení proti Pardubicím ukončil Wróbel

První finálový duel hokejbalové extraligy mezi Kert Parkem Praha a Pardubicemi nabídl drama s vyvrcholením až v prodloužení. V nastavení se nakonec radoval pražský favorit, když zápas ukončil vítězným gólem Tomáš Wróbel. Dvě branky vítězů vstřelil Martin Pala. Kert Park se tak ujal po výhře 3:2 vedení v sérii. Přímý přenos druhého finále sledujte exkluzivně na webu ctsport.cz v sobotu od 16 hodin.

Hokejbalisté Kert Parku Praha
zdroj: ctsport.cz

Z herní i střelecké převahy nevytěžil domácí Kert Park v prvním zápase finálové série proti Pardubicím výraznější náskok. Naopak Východočeši pokaždé dokázali srovnat krok. Úvodní duel tak nakonec rozhodl až zkušený útočník Pražanů Wróbel, který uklidnil favorita a zajistil mu vedení 1:0 na zápasy.

Pardubičtí hokejbalisté mohli z utkání, které se od poloviny duelu srovnalo, vytěžit i víc než jen prodloužení. V závěrečné třetině nastřelil útočník Bílý ještě za stavu 1:2 horní tyč, Východočeši přesto srovnali stav na konci základní hrací doby z přesilové hry. Poprvé se jim to podařilo na startu prostřední části hry, kdy Bílý překonal po samostatném úniku brankáře Mikla bekhendovým blafákem.

Hosté z Pardubic budou mít šanci na srovnání série už v sobotu, kdy je na programu druhý zápas finále. V přímém přenosu ho můžete sledovat exkluzivně na webu ctsport.cz od 16 hodin.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih 1. finále Kert Park Praha – HBC Pardubice

Finále play-off hokejbalové extraligy - 1. zápas:

Kert Park Praha - Pardubice 3:2 v prodl. (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)

Branky: 11. a 29. Pala, 53. Wróbel - 17. Bílý, 43. Česák.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články