Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Tiumen si už vychutnává klid, Váňa se zdržel na oslavách

Bohuslav - Vítěz 121. Velké pardubické desetiletý valach Tiumen dorazil ještě v noci po svém třetím vítězství do svého ustájení v Mlýncích u Chyše. Čekaly ho klasické rehabilitační procedury. S přivítáním jeho žokeje si zaměstnanci musejí počkat do zítřka. Josef Váňa se domů z Pardubic dostane až po oslavách.

Josefa Váňu čeká velkolepé přivítání
zdroj: ČT24

Ještě v noci ošetřovatelé slavného Tiumena ustájili, naordinovali klid a nakrmili ho. "Dneska ráno byl zaklusat a šel do vody ochladit si šlachy," prozradila ošetřovatelka trojnásobného vítěze slavného dostihu.

Stejnou procedurou prošla i bělka Sixteen, pro kterou byla 121. Velká pardubická posledním závodem kariéry. "Po výkonu na letošní Velké pardubické už si to ta kobyla zaslouží a všichni věříme, že bude dávat dobrá hříbata. Taková zvířata mají v chovu co dělat," uvedla manželka Josefa Váni Pavla.

Ve stájích vyzdobených na počest vítěze se zatím neobjevil hlavní hrdina. Josef Váňa se zdržel na oslavách svého hattricku v Pardubicích. "Vůbec netuším, jestli dorazí dnes nebo zítra. Hlavně ať někdy dorazí," dodala s úsměvem Pavla Váňová.

Je nám líto, video expirovalo.
Tiumen se vrátil domů
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články