Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Synek vynechá Primátorky, přednost dá tréninku

Praha - Skifař Ondřej Synek se po nevydařeném mistrovství Evropy rozhodl pozměnit nejbližší program a o víkendu se nepředstaví na veslařských Primátorkách v Praze. Úřadující světový šampion měl startovat v doprovodném Jarním skulérském závodě Rösslera-Ořovského. Přímý přenos Pražských primátorek nabídne ČT sport a náš web v neděli od 10:30.

Ondřej Synek
zdroj: ČTK autor: Roman Vondrouš

"Dohodli jsme se s trenérem, že Primátorky vynechám. Nechtěl jsem být celý víkend na Vltavě, místo toho budu normálně trénovat," řekl Synek.

Dvaatřicetiletý veslař pražské Dukly obsadil o víkendu na ME v Poznani druhé místo, když nestačil na Chorvata Damira Martina, s kterým prohrál i v semifinále. Přiznal, že ze svého prvního startu v sezoně nemá dobrý pocit a chybí mu jiskra.

Na druhý závod Světového poháru do Varese ale pojede. "Měl by tam startovat Novozélanďan Drysdale i Kubánec Fournier. Musím se snažit, abych si spravil chuť a náladu. Natrénováno mám dobře, jen to musím prodat," uvedl Synek. Druhý díl SP se v Itálii uskuteční od 18. do 21. června.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články