Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v alpském lyžování

Synek nebude chybět ve finále, v Poznani bude obhajovat titul mistra Evropy

Poznaň – Další tři české posádky si zajistily účast v nedělních finálových bojích mistrovství Evropy ve veslování. Ve hře o kontinentální titul zůstal i obhájce prvenství skifař Ondřej Synek. Semifinále respektive opravy zvládl i dvojskif David Jirka, Michal Plocek a dvojka bez kormidelníka Lukáš Helešic, Jakub Podrazil. Přímý přenos finálových bojů můžete sledovat v neděli od 10:15 na ČT sport a našem webu.

Ilustrační foto

Přímo z pátečních rozjížděk do finále postoupila skifařka Miroslava Knapková, která stejně jako Synek obhajuje v Polsku titul z loňska. Oba budou na jezeře Malta útočit již na páté evropské zlato v kariéře.

Dalších osm českých posádek se představí ve finále B. O 7. až 12. místo pojedou dvojka bez kormidelníka lehkých vah Adam Kapa, Milan Viktora, dvojskif lehkých vah Ondřej Vetešník, Jan Vetešník, dvojka bez kormidelnice Kateřina Kopecká, Martina Stillerová, dvojskif Lenka Antošová, Kristýna Fleissnerová, dvojskif lehkých vah Tereza Kocianová, Anna Žabová, čtyřka bez kormidelníka, párová čtyřka a čtyřka bez kormidelníka lehkých vah. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články