Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Sýkorová si na SP v Ázerbájdžánu vystřílela čtvrté místo

Gabala (Ázerbájdžán) – Se čtvrtým místem se vrací ze Světového poháru v Ázerbájdžánu sportovní střelkyně Adéla Sýkorová. Ve sportovní malorážce na 3x20 ran jí těsně uniklo páté pódiové umístění v seriálu, zaznamenala v něm však nejlepší výsledek v této sezoně.

Ilustrační foto

O olympijské místo v Riu Sýkorová nestřílela, protože Česká republika už v této disciplíně má plné obsazení. Účast už dříve vybojovaly Nikola Mazurová s Lucií Švecovou. Gabriele Vognarové v Gabale postup do osmičlenného finále těsně unikl.

Sýkorová patřila k nejlepším i na druhé akci po červencové svatbě a změně příjmení na Bruns. Na nedávném mistrovství Evropy v Mariboru získala titul v neolympijské disciplíně sportovní malorážka na 60 ran vleže.

SP ve sportovní střelbě v puškových, pistolových a brokařských disciplínách v Gabale (Ázerbájdžán):

Muži: Vzduchová pistole: 1. Kim Čong-jong (Kor.) 199,0, 2. Isačenko (Kaz.) 197,4, 3. Tužinský (SR), ...v kvalifikaci 57. Dubový (ČR).

Ženy: Sportovní malorážka 3x20 ran: 1. Čchen Tung-čchi 456,2, 2. I S'-ling (obě Čína) 455,4, 3. Žukovová (Rus.), 4. Sýkorová, ...v kvalifikaci 9. Vognarová (obě ČR).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články