Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Stolním tenistům El Niňa se vzdálilo semifinále poháru ETTU

Praha - Jednoznačnou porážkou vstoupili stolní tenisté pražského El Niňa do čtvrtfinálového souboje v poháru ETTU. Na domácí půdě v prvním utkání svěřenci Josefa Plachého nestačili na aktuálně osmý tým francouzské ligy S.A.G. Cestas, kterému podlehli 0:3. Šance na postup do semifinále je tak jen minimální.

El Niňo - S.A.G. Cestas
zdroj: ČT24

Hned v prvním utkání dostal tvrdou lekci domácí Obešla, kterého deklasoval 3:0 na sety slovenský reprezentant Lubomír Pištej. Slovenský stolní tenista ve všech setech dominoval a dvaadvacetiletý český hráč se nedokázal v průběhu celého zápasu dostat do tempa.

Nejvyrovnanějším byl druhý zápas, ve kterém proti sobě nastoupili Lin Ju proti Tomášovi Konečnému. Český hráč dvakrát dokázal vyrovnat jednosetový náskok svého soupeře, v poslední hře ale už na Číňana s dominikánským pasem nestačil a prohrál 3:2. Tomáš Trengler v posledním duelu již porážku odvrátit nedokázal a podlehl Liu Songovi, rodilému Číňanovi reprezentujícímu již delší dobu Argentinu.

Po porážce 3:0 se tak šance na postup El Niňa mezi nejlepší čtyři týmy poháru ETTU pohybují spíše v rovině teorie. V odvetě 23. února na půdě francouzského týmu bude El Niňu navíc chybět Tomáš Konečný. "Máme trošku nevýhodu, že nenastoupí Tomáš Konečný, protože nastupuje devatenáctého na operaci menisku, takže budeme hrát bez něho. O to to bude těžší," přiznává Josef Plachý, trenér El Niňa.

Je nám líto, video expirovalo.
Reportáž z utkání El Niňo - S.A.G. Cestas
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články