Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Stolní tenistky Hodonína jsou počtvrté v řadě ve čtvrtfinále LM a věří konečně v postup dále

Stolní tenistky Hodonína postoupily do čtvrtfinále Ligy mistryň. Na kvalifikačním turnaji skupiny B v Metách porazily Novi Sad 3:1 a stejným výsledkem i španělský tým Girbau-Vic, jedinou porážku jim připravil domácí celek (2:3).

Natalia Partyková v dresu Hodonína
zdroj: Facebook SKST Hodonín

"Máme obrovskou radost, jsme mezi nejlepšími osmi týmy Evropy počtvrté za sebou, a pevně věřím, že se nám konečně podaří postoupit ještě minimálně o jedno kolo dále," uvedl marketingový manažer hodonínského klubu Ondřej Lapčík.

O postup se zasloužily Japonka Sakura Moriová, Polka Natalia Partyková a Ukrajinka Teťjana Bilenková. "Svůj cíl jsme splnily, cokoliv dalšího bude jen skvělá nadstavba, takže můžeme jít do (čtvrtfinálového) zápasu s čistou hlavou a bez zbytečného tlaku. Vyřazovací část už by se navíc měla hrát klasickým systémem doma-venku, takže se moc těším také na atmosféru domácího zápasu v lednu v Hodoníně," řekla Partyková.

Už uprostřed týdne soutěž skončila pro Moravský Krumlov, který neuhrál v konkurenci vysoce favorizovaného Tarnobrzegu, domácího Lince a Saint-Denis žádné vítězství. 

Je nám líto, video expirovalo.
Hodonín je ve čtvrtfinále LM. Zvládly jsme to hezky, těšilo Partykovou

Liga mistryň ve stolním tenisu - 2. fáze, skupina B v Metách:

Mety - Hodonín 3:2

Diaconuová - Bilenková 3:0 (13, 12, 7), Meshrefová - Moriová 2:3 (7, 9, -7, -3, -1), Wu Ťia-tuo - Partyková 1:3 (-5, 7, -7, -6), Diaconuová - Moriová 3:0 (4, 13, 8), Tailaková - Bilenková 3:2 (5, -9, 6, -7, 0).

Hodonín - Girbau-Vic (Šp.) 3:1

Partyková - Zhangová 1:3 (-7, 8, -8, -5), Moriová - Kchetkchuanová 3:0 (8, 5, 7), Bilenková - Careyová 3:0 (5, 1, 9), Moriová - Zhangová 3:0 (6, 9, 3).

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články