Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Squashový Czech Open v Brně vyhráli Švýcar Müller a Angličanka Maliková

Dosud největší squashový turnaj na českém území Czech Open v Brně ovládli Švýcar Nicolas Müller a Angličanka Torrie Maliková. Z domácích hráčů dokázali alespoň jednou uspět pouze Tamara Holzbauerová a Martin Švec.

Nicolas Müller
zdroj: Český squash

Holzbauerová po výhře nad Ukrajinkou Milenou Velyčkovou 3:2 nestačila ve čtvrtfinále na turnajovou trojku Skotku Alison Thomsonovou. "Nasbírala jsem zkušenosti, což byl cíl turnaje," uvedla česká squashistka k soutěži s dotací 3000 dolarů.

Mužský turnaj měl rekordní dotaci 30 000 dolarů. Švec na úvod zdolal Bernata Jaumeho, ale v osmifinále podlehl 27. hráči světa Angličanovi Georgi Parkerovi. "Bylo to parádní vyhrát před domácími fanoušky na takovém turnaji s hráčem ze světové šedesátky," komentoval vítězství nad Jaumem.

Müller získal třináctý turnajový triumf ve své kariéře. "Jsem velmi spokojený, že se mi podařilo turnaj vyhrát podruhé v řadě. Dimi je velmi kvalitní hráč, bylo to velmi náročné finále. Rád se do Brna vracím, cítím se tady výkonný. Snad přijedu i příští rok. Skvělá práce od pořadatelského týmu v čele s Romanem Švecem."

Je nám líto, video expirovalo.
Squashový Czech Open vyhráli Müller a Maliková
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články