Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

Skvělý nápad, říká o pořadu UčíTelka zápasnice Hanzlíčková. Olympiádu by odložila

Místo olympijské kvalifikace v Budapešti cvičení s dětmi a hlavně pro děti, které kvůli koronavirové epidemii nemohou do školy. Loňská vicemistryně Evropy v zápasu Adéla Hanzlíčková se role učitelky v projektu České televize UčíTelka zhostila s velkou chutí.

Je nám líto, video expirovalo.
Hanzlíčková vedla tělocvik v pořadu UčíTelka

V pondělí s dětmi školou povinnými cvičil pětibojař David Svoboda, v úterý vedla hodinu tělocviku ve studiu na Kavčích horách Hanzlíčková.

"Přijde mi jako úplně skvělý nápad, protože děti, které zůstávají doma a přijdou o školu, tak jednak je tady učí matematiku a různé předměty a my jim tady suplujeme s dalšími olympioniky tělocvik, což je úplná paráda," pronesla Hanzlíčková.

Odložení kvalifikačního turnaje v Maďarsku je pro Hanzlíčkovou velká komplikace v cestě na její druhou olympiádu. Sama by dokonce termín Her posunula.

"Nemám s kým trénovat a dělám kontaktní sport, takže pro mě to není ideální. Asi by bylo lepší to odložit, abychom se stihli všichni normálně připravit v normálních podmínkách," uvedla elitní česká zápasnice.

Ve středu přijde do studia nejúspěšnější cyklista paralympijské historie Jiří Ježek.

ČT2 vysílá pořad UčíTelka každý všední den od 9:00. Vzdělávací pořad se stal s průměrem 147 tisíc diváků druhou nejsledovanější relací letošního roku ve skupině od čtyř do čtrnácti let. Pořad je určený pro žáky, kteří zůstali po uzavření základních škol doma. Projekt vzniká s odbornou garancí ministerstva školství.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články