Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Republikovým finále vyvrcholil Odznak všestrannosti. Motivace hýbat se v koronavirové době nechybí

Dohled českých olympijských medailistů, profesionální zázemí a disciplíny prověřující celkové pohybové nadání - tak vypadalo republikové finále odznaku všestrannosti v rámci Olympijského víceboje.

Je nám líto, video expirovalo.
Olympijský víceboj vyvrcholil v Brně

Přes krajská kola sem postoupili nejlepší žáci a žákyně a také nejúspěšnější týmy. Mezi nimi si vítězství už pošesté odvezla Základní škola Oskol z Kroměříže. V jednotlivcích posbíral nejvíc bodů Mikuláš Krejčíř z Přerova.

"Sedlo mi to, počasí naštěstí vyšlo, přípravný ténink bez úrazu, to je důležité," uvedl šťastný vítěz.

"Pandemie výkony dětí nijak nepoznamenala, takže je fajn, že učitelé dokázali motivovat děti, aby se hýbaly. To je úžasné," podotkla ambasadorka projektu Šárka Kašpárková.

"Vždycky sem rád jezdím, protože tu vidím nadšení mladých sportovců, aby spolu soutěžili, udělali si osobáky. Co vidíme tady, je špička ledovce. Ale za tím je sportování daleko více dětí, hlavně i dětí, kteří tolik nesportují, a dostanou se díky tomu ke sportu a dokážou si, že třeba udělají pár sedů-lehů," uvedl sportovní ředitel Českého olympijského výboru Martin Doktor, který rozdával medaile s vyobrazením sebe sama těm nejlepším.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články