Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Reprezentace v malém fotbale na mistrovství světa vyškolila i Chile a je v osmifinále

Dva zápasy, dvě výhry, skóre 24:0. To je bilance české reprezentace na mistrovství světa v malém fotbale v Austrálii, kde český výběr po Singapuru (17:0) porazil v neděli také tým Chile 7:0 a jeho cesta za obhajobou titulu zatím vypadá hodně nadějně. Česko už má jistý postup ze skupiny a v pondělí bude hrát se Srbskem o to, zda to bude z prvního místa. Zápas Česko – Srbsko můžete sledovat v pondělí od 12:55 hodin na ČT sport a webu ctsport.cz.

Malý fotbal
zdroj: ČTK autor: Šálek Václav

Český celek šel do vedení 3:0 už v prvním poločase a až potom se Chilané občas dostali do hry. První z gólových šancí měl jihoamerický celek až ve třicáté minutě, ale brankář Kunický byl u pravé tyče včas.

Český celek v některých chvílích zápasu vymýšlel až příliš, a i proto dlouho nerostlo skóre takovým tempem, jak si čeští hráči nejspíš představovali a jakou měli většinu času převahu. Ta byla až taková, že i gólman Kunický se odvážil k výletu na soupeřovu polovinu, kde obešel hráče a nahrál Paděrovi do vyložené šance, ten ale gólmana nepřekonal.

První gól po přestávce na 4:0 dali Češi ve 36. minutě po pěkné kombinaci, kterou zakončil Pozníček, a jen potvrdili, že favorit žádné překvapení nepřipustí. Výhru ještě po krásných akcích v pohodě navyšoval až na 7:0.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání MS v malém fotbalu Česko - Chile

Šampionát se hraje v pěti hráčích v poli plus gólman (žádný z nich nesmí mít profesionální smlouvu), střídá se hokejově a poločas má 25 minut hrubého času.

Česko - Chile 7:0 (3:0)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články