Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

Pudilová prohrála čtvrtý souboj za sebou a strachuje se o nový kontrakt v UFC

Česká bojovnice MMA Lucie Pudilová, jediná Češka v nejprestižnější lize světa UFC, prohrála svůj čtvrtý souboj v řadě v této soutěži. Na sobotním galavečeru v Raleighu v Severní Karolíně nestačila na Američanku Justine Kishovou. Prohrála na body. Ze svých dosavadních sedmi soubojů vyhrála jen dvakrát a není jisté, jestli dostane nový kontrakt. Současný kontrakt jí tímto soubojem skončil.

Pudilová na galavečeru MMA v Praze
zdroj: ČTK autor: Šimáně Vít

Pětadvacetiletá Češka během zápasu ve váhové kategorii do 57 kilogramů těžila z výškové převahy a celá tři kola si držela dobrý odstup. Většinu doby obě soupeřky vyčkávaly, aktivnější byla Kishová, Pudilová kontrovala tvrdými údery. Rozhodčí ale více zaujala Američanka, která určovala tempo, a všechna tři kola ohodnotili poměrem 10:9 ve prospěch Kishové.

Pudilová ve své kariéře v UFC porazila jen dvě soupeřky, přičemž na svoji soupeřku si mohla věřit. Kishová působí v soutěži od roku 2016, ale absolvovala v ní jen čtyři souboje, přičemž prohrála s Jihokorejkou Kim Či-jon, již Pudilová už dokázala porazit. O tom, že se Pudilové nepodařilo získat největší prestiž, svědčilo i rozhodnoutí organizátorů, kteří její páteční souboj nezařadili do programu tzv. hlavní karty.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články