Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Prodej vstupenek na ME v krasobruslení bude zahájen ve středu

Ostrava – Mistrovství Evropy v krasobruslení proběhne ve vítkovické Ostravar Aréně až koncem ledna příštího roku. Vstupenky na sportovní svátek, který do České republiky zavítá po osmnácti letech, však budou k dispozici už od středy 27. července.

Javier Fernández
zdroj: Reuters

Organizátoři nabízí divákům dva druhy lístků - na celý šampionát včetně tréninků i exhibice a pochopitelně také denní vstupenky. Lístek na kompletní program mistrovství bude stát 2490 korun.

Prodej začne ve středu hodinu po poledni na internetových stránkách www.ticketportal.cz a www.ostrava2017.eu/vstupenky. K dispozici budou zatím pouze lístky na celé ME, denní půjdou do prodeje v druhé fázi, jež odstartuje na podzim.

Vstupenky na kompletní program šampionátu se budou prodávat pouze v první kategorii, tedy na nejlepší místa Ostravar Arény za výše zmíněných 2490 korun. Denní jsou rozděleny do tří kategorií podle soutěžního programu. Nejlevnější budou k dispozici za 200 korun a nejdražší za 590 korun. 

Je nám líto, video expirovalo.
Vstupenky na ME v krasobruslení budou od středy v prodeji

"Krasobruslení je mimořádně atraktivní sport a my bychom ho opravdu rádi zpřístupnili maximálnímu množství fanoušků. Proto jsme se rozhodli pro cenovou politiku na nižší úrovni, než jakou zvolili organizátoři předešlých šampionátů v Bratislavě a Stockholmu," prohlásil prezident organizačního výboru ME Stanislav Židek. 

"Zároveň ale ceny stále odrážejí význam akce, neboť krasobruslařský šampionát bude v roce 2017 nejvýznamnější sportovní událostí v Moravskoslezském kraji a jednou z top akcí v rámci celé republiky," dodal. 

Soutěžit se bude od středy 25. ledna do soboty 28. ledna, v neděli je na programu exhibice.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články