Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Podruhé v UFC a hned superzápas večera. Procházka se utká s Reyesem

Elitní český bojovník MMA Jiří Procházka by se měl hned ve svém druhém zápase v organizaci UFC dočkat velkého duelu. V sobotu 27. února se utká s Američanem Dominickem Reyesem, který letos dvakrát neúspěšně bojoval o titul polotěžké váhy. O konání souboje informoval s odkazem na prezidenta organizace Danu Whitea web ESPN s tím, že se bude jednat o hlavní zápas večera.

Jiří Procházka
zdroj: ČTK autor: Toman Petr

"Opravdu velká výzva, máme z ní radost. Reyes bude v Jirkově kariéře rozhodně největší soupeř. My si teď hlavně musíme s týmem sednout a najít východisko, jak se v téhle době, která sportu nepřeje, maximálně připravit," uvedl Procházkův trenér a manažer Martin Karaivanov pro iDNES.cz.

Osmadvacetiletý Procházka se zatím v UFC představil jen jednou, v červenci porazil v Abú Dhabí mírně favorizovaného Švýcara Volkana Oezdemira, kterého knokautoval po 49 sekundách druhého kola. Šampion japonské organizace Rizin si připsal jedenáctou výhru v řadě.

O dva roky starší Reyes působí v UFC od roku 2017. Po šesti výhrách se letos představil ve dvou titulových bitvách, s Jonem Jonesem i Janem Blachowiczem ale prohrál. Aktuálně je trojkou žebříčku váhové kategorie organizace, Procházka je šestý.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články