Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Olympiáda dětí a mládeže 2024

Pardubice srovnaly krok s Kert Parkem, výhru řídil Filip

Finálová série je srovnána na 1:1 na zápasy. Ve druhém utkání se hokejbalisté Pardubic vyrovnali se ztrátami v podobě zraněných hráčů a po vítězství 5:3 se duel přesune na východ Čech. Hosty táhl proti Kert Parku zejména obránce Petr Filip, který si v utkání připsal hattrick.

Je nám líto, video expirovalo.
Pardubice vyrovnaly hokejbalové finále s Kert Parkem

Pardubice tentokrát přetavily zajímavě rozehrané utkání ve vítězství, když se jako klíčové ukázaly trefy Filipa a Březiny. Prvně jmenovaný, který zaznamenal v zápase hattrick, upravil na 2:1 a po srovnání Pražanů se k němu přidal i kapitán Východočechů, který zařídil hostům další náskok.

Jednobrankové vedení si Pardubičtí pohlídali a na konci utkání se ještě dvakrát trefili do prázdné branky. Kert Parku tak nestačilo počáteční vedení, průběžný stav 2:2 ani Fejfarovo snížení v úplném závěru. Zápas poznamenala početná zranění hráčů, pardubický útočník Bílý odstoupil s podezřením na otřes mozku.

Pražané tak přišli o náskok v sérii, která se nyní přesouvá na východ Čech ke dvěma duelům. Pardubice přitom doma v play-off ještě neprohrály.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články