Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Paděra s Koudelkou rozdávali radost, Blanensko deklasovalo Prahu

V dohrávce 4. kola superligy slavilo jednoznačný triumf Blanensko, které rozstřílelo Prahu 7:1. Domácí si proti oslabenému soupeři, kterému vzhledem k povinnostem ve "velkém" fotbale scházela podstatná část kádru, připsali čtvrté vítězství v sezoně a poskočili na první místo v tabulce. Hattrickem zazářil Ondřej Paděra, dva góly zaznamenal další z českých reprezentantů Jan Koudelka.

Je nám líto, video expirovalo.
Blanensko v dohrávce rozstřílelo oslabenou Prahu

V herním projevu nebyl mezi oběma celky až tak markantní rozdíl, jak napovídá konečný výsledek. Blanensko ovšem chladnokrevně zakončovalo své kombinace, naopak Pražané se trápili a finální fázi řešili zbrkle. 

Největší pozornost na sebe vázal technicky zdatný Koudelka. Kromě zmíněných branek mnohokrát ukázal, že dres národního týmu obléká právem. Jeho spoluhráč Paděra se blýskl hattrickem - další dva samostatné nájezdy navíc neproměnil.

"Věděli jsme, že Praha přijede v omezeném počtu fotbalistů, ale neporazí se sama. Dokud jim stačily síly, bylo to vyrovnané. Ve druhém poločase se projevil fakt, že nás bylo víc. Uhráli jsme to lépe taktičtěji a trestali jsme z brejků," hodnotil Paděra.   

Prapor mužstva z české metropole držel exligový kanonýr Pavel Šultes, ale jediným gólem pouze zmírnil debakl.          

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články