Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Osma Cambridge finále Primátorek nepojede, Synek s Knapkovou ano

Praha – Bez osmiveslice univerzity Cambridge se bude muset obejít finále stého ročníku veslařských Primátorek. Slavný anglický klub totiž neprošel přes semifinále. Hlavní závod tak bude s velkou pravděpodobností opět v režii pražské Dukly, když do finále postoupily všechny tři elitní posádky armádního klubu. Přímý přenos sledujte v neděli od 10:30 na ČT sport nebo na našem webu.

Slavný klub, který ale na jubilejní stý ročník Primátorek nevyslal elitní veslaře startující každoročně v souboji Oxford-Cambridge v Londýně, obsadil ve svém semifinále třetí místo za dvěma loďmi Dukly. Posádka Cambridge tak dopadla v Praze stejně jako před třemi lety.

Do finále nakonec postoupili skifaři Ondřej Synek i Miroslava Knapková. Úřadující mistr světa Synek zvládl rozjížďku i semifinále i přesto, že od návratu ze šampionátu netrénoval a přibral osm kilogramů. "Musím přiznat, že můj start v rozjížďkách nebyl úplně ideální. Soupeři mi nadělali starosti a jednoho jsem musel pracně předjíždět," uvedl Synek.

 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články