Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Od září do zápasové přípravy. Procházka bude náhradníkem pro titulový zápas UFC

Jiří Procházka od září nastupuje do plné přípravy. Nejlepší český MMA bojovník bude v říjnu oficiálním náhradníkem pro titulový zápas polotěžké váhové kategorie organizace UFC, ve kterém se utkají Polák Jan Blachowicz a Glover Teixeira z Brazílie. Osmadvacetiletý český bojovník se v následujících týdnech bude připravovat tak, aby byl nachystán v případě jakýchkoliv problémů nahradit 30. října v Abú Dhabí některého z aktérů hlavního duelu akce UFC 267.

Jiří Procházka
zdroj: ČTK autor: Michal Krumphanzl

"Už s tím můžeme ven. Jsme oficiální náhradníci titulového zápasu, tzn. plná příprava, váha a účast na zápase," napsal Procházkův trenér a manažer Martin Karaivanov na Twitteru.

Dvanáct zápasů neporažený Procházka má za sebou dva duely v organizaci UFC. V květnu impozantně v závěru druhého kola knokautoval Dominicka Reyese z USA a následně se posunul na druhé místo žebříčku své váhové kategorie v UFC. Před ním jsou jen šampion Blachowicz a jednička Teixeira. Proti jednomu z nich nyní může teoreticky nastoupit.

"Od září jdeme do tréninku. Jiří si teď zaslouží volno, je už v kolotoči dlouho. Pak přijede jako nový a bude nakopnutý do tréninku a začne příprava na 30. října na Abú Dhabí. To je dostatečný čas, u Jiřího půjde o specifikaci na dva soupeře a je v tom zpátky," uvedl Karaivanov pro specializovaný web kaocko.cz.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články