Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Nohejbalisté Modřic vykročili za dvanáctým titulem

Modřice - Nohejbalová extraliga družstev má za sebou druhé kolo. S cílem získat dvanáctý titul vstoupil do letošního ročníku český i světový klubový vládce tohoto sportu – EXMOST Modřice.

Je nám líto, video expirovalo.
Nohejbalový tým Modřic chce zaútočit na dvanáctý extraligový titul

Jihomoravský nohejbalový suverén posledních let získal cennou extraligovou trofej již jedenáctkrát. Ostatní kluby nazývají tým z Modřic motorem na vyhrávání titulů. Modřičtí chtějí ty správné otáčky nohejbalového umění předvádět i v letošní sezoně. A zatím se jim to daří.

Proti Čelákovicím zaznamenali úřadující šampioni už své 55. utkání bez prohry a s výsledkem byl spokojený i trenér Modřic. "Předností našeho týmu je, že ti hráči zůstali pohromadě a kádr je natolik kvalitní, že si myslím, že nás bude někdo těžko porážet," řekl kouč domácího družstva.

Svého žezla při extraligovém kralování se nechce vzdát ani kapitán modřických Radek Pelikán, který jako hráč nechyběl u žádného titulu. Třiatřicetiletý matador ví, že sokové jim cestu za vysněnou dvanáctkou chtějí co nejvíce zkomplikovat. "Nevím, co teď můžeme čekat od ostatních soupeřů. Čakovice jsou mladý tým, který teprve loni postoupil do extraligy. Jsou tu také stálice z Karlových Varů. Myslím si, že tito dva soupeři budou určitě v první trojce, " vysvětlil Pelikán. Vrchol nohejbalové sezony čeká hráče v listopadu, kdy se v Brně uskuteční mistrovství světa.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články