Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Nepočítám, že soupeřka bude víc štípací než já, uvedla Pudilová před dalším duelem v UFC

Poslední zápas při návratu do organizace UFC vyhrála a Lucie Pudilová by v tomto trendu ráda pokračovala. Česká MMA bojovnice, kterou čeká mezi elitou devátý duel, v Kansas City vyzve Joselyne Edwardsovou z Panamy a cítí, že v takové formě, v jaké je nyní, doposud nebyla.

Lucie Pudilová
zdroj: ČTK / AP / Alejandro Salazar/PXImages/Icon Sportsw

Pudilová má v MMA bilanci tří výher v řadě. Jen poslední však byla v UFC, loni v srpnu porazila před limitem Číňanku Wu Ja-nan.

"Cítím se silnější než kdykoliv dříve," napsala Pudilová na Instagramu. "Uvidíme, co soupeřka vydrží, ale nepočítám, že bude víc štípací než já. Uvidíme, co bude ochotna se mnou vydržet," uvedla Pudilová před odletem do zámoří.

Osmadvacetiletá bojovnice byla součástí UFC v letech 2017 až 2020 a vyhrála dva ze sedmi zápasů. Po porážce s Američankou Justine Kishovou ale organizaci opustila a přešla do Oktagonu. Po šesti duelech, z nichž pět vyhrála, podepsala opět smlouvu s UFC a před necelými osmi měsíci v Salt Lake City v obnovené premiéře po dominantním výkonu porazila před limitem Wu Ja-nan.

"Když jsem vstoupila poprvé do UFC, byla jsem fakt mladá, měla jsem těžké soupeřky, byly v top pětce, desítce. Na tohle jsem nebyla připravená. Neměla jsem takové tréninkové zázemí k úspěchu, teď je to jiné, teď jsem jinde," řekla Pudilová webu kaocko.cz.

Proti Edwardsové bude usilovat o čtvrtou výhru v UFC. O rok mladší soupeřka má v organizaci na kontě pět zápasů, tři vyhrála. Vždy na body. "Od posledního zápasu jsem se snažila vylepšit brazilské jiu-jitsu. Myslím, že mám dobré takedowny. Vylepšila jsem i thajský box, soupeřka má totiž velmi dobré kopy. Trénovala jsem, abych to uměla bránit a přebírat," dodala Pudilová.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články