Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Arménie

Navrátil byl v Mostaru s bolavými zády devátý a udržel naději na stupně vítězů

Bolavá záda brzdila Michala Navrátila v předposledním závodě tohoto ročníku Red Bull Cliff Diving v bosenském Mostaru. Český extrémní skokan do vody skončil devátý. Ve skocích z pět století starého mostu, který však byl během občanské války v roce 1993 zničen a nově otevřen byl až v roce 2004, tak zopakoval nejhorší výsledek sezony a před posledním závodem seriálu je čtvrtý.

Michal Navrátil
zdroj: ČTK/ITAR-TASS

Navrátil má tohle místo rád. Skoky z mostu, jenž patří pod UNESCO, tu mají dávnou tradici a světová série se tu už zabydlela. "Tady v Mostaru je to vždycky super zážitek, vůbec stát na tomhle mostě a skákat tu z těch sedmadvaceti metrů... užil jsem si to tu. Jen bolesti zad mi nedovolovaly být rychlejší v odrazu a v rotaci a proto mi to moc nevyšlo," popisoval smíšené pocity po závodě.

Ten vyhrál Constantin Popovici z Rumunska, který je v průběžném pořadí série pátý hned za čtvrtým Navrátilem. Český skokan tak bude v posledním závodě ročníku ve Španělsku bojovat o medaili. Titul už má ale jistý Gary Hunt z Británie, který si triumf zajistil druhým místem právě nyní v Mostaru. Třetí skončil Jonathan Paredes z Mexika.

Navrátil na čtvrtém místě průběžného pořadí ztrácí 40 bodů na třetího Američana Andyho Jonese a na třetího Peredese už sto osmdesát. Před pátým Rumunem má náskok padesáti bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Navrátil skončil v Mostaru devátý

Hlavní zprávy

Nejčtenější články