Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ESA logistika Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Modřice přejely Čakovice 6:1, postup do semifinále ale mají jistý oba celky

Brno - Nohejbalová extraliga má za sebou základní část. V závěrečném kole se proti sobě postavily dva celky, které si postup do vyřazovacích bojů zajistily už s předstihem. V repríze loňského superfinále Modřice porazily Čakovice 6:1.

zdroj: ČT sport

Jedenáctinásobní mistři z Modřic v základní části ani jednou neprohráli a body ztratili jen třemi remízami. Šňůru bez porážky tak protáhli už na 67 zápasů, s náskokem pěti bodů vyhráli základní část extraligy.

"Skoro bych řekl, že to máme rok od roku jednodušší, zejména na domácím hřišti. Některé týmy k nám přijedou už odevzdané, s tím, že tady nemůžou vyhrát, a ty zápasy pak podle toho vypadají," uvedl Jakub Pospíšil z Modřic.

Je nám líto, video expirovalo.
Nohejbalisté Modřic v repríze superfinále jasně přehrály Čakovice

Čakovice si připsaly čtvrtou porážku v základní části, přesto s přehledem uhájily přímý postup do semifinále, třetí Vsetín za sebou nechaly o čtyři body. "Cílem je samozřejmě vyhrát semifinále a dostat se do finále, ale důležitý bude i soupeř. Třeba Vsetín by pro nás byl hodně nepříjemný," řekl Jakub Mrákava z Čakovic.

O dalších dvou účastnících semifinále se rozhodne ve čtvrtfinálových soubojích, ve kterých se proti sobě postaví Karlovy Vary s Čelákovicemi a Vsetín s Českými Budějovicemi. Jihočeši v posledním kole udrželi postupovou pozici, když v přímém souboji o play-off dokázali remizovat na hřišti Benešova.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články