Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

ME ve vodním slalomu – zlato pro české deblkanoisty za závod hlídek

Bratislava - Čeští deblkanoisté ve složení Jaroslav Volf a Ondřej Štěpánek, Tomáš Koplík a Jakub Vrzáň a Lukáš Přinda s Janem Havlíčkem vyhráli závod hlídek na mistrovství Evropy vodních slalomářů. Za českými deblkanoisty byli druzí o 3,67 sekundy Poláci a třetí skončili Britové. Slovenští favorité rovněž netrefili jednu z branek a byli na chvostu pořadí pátí. Šampionát letos hostí bratislavské Čunovo.

Na medaili dosáhli z řad českých vodáků také kanoisté Stanislav Ježek, Jan Mašek a Michal Jáně, kteří skončili druzí za vítěznými domácími favority ze Slovenska. Naopak drahé kovy těsně unikly kajakářům Vavřinci Hradilkovi, Luboši Hilgertovi a Vítu Přindišovi, kteří skončili v konkurenci sedmi týmů čtvrtí o 1,06 sekundy za třetími domácími Slováky. Závod kajakářů vyhráli Poláci před Němci a Slovenskem.

Nedařilo se ani českým kajakářkám Štěpánce Hilgertové, Ireně Pavelkové a Marii Řihoškové, které dostaly penalizaci 50 sekund za neprojetí branky a obsadily poslední pátou pozici. Mezi kajakářkami zvítězily Němky před Polkami a Slovenskem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články