Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej na zemi

Manželé Karáskovi se chtějí na domácím MS protančit do semifinále

Ostrava – Podruhé v historii proběhne v České republice mistrovství světa v latinskoamerických tancích. Jedním ze dvou českých párů v soutěži budou manželé Karáskovi, pro které je šampionát obrovskou příležitostí. Mistři republiky budou o úspěch usilovat doma v Ostravě. Přímý přenos vysílá ČT sport a náš web tuto neděli od 22:50.

Je nám líto, video expirovalo.
Manželé Karáskovi se připravují na domácí MS

Nejlepší tuzemský pár v latinskoamerických tancích spolu závodí deset let. Na světovém žebříčku se pohybuje kolem 20. místa. "Jelikož je to doma, cíle jsou nejvyšší. Byli bychom šťastni, kdybychom se dostali do nejlepší dvanáctky, do semifinále," prohlásil Filip Karásek.

Mistrovství světa bude poprvé hodnoceno novým systémem bodování, to by mělo českému páru vyhovovat. "Jednou ze složek, která se bude v novém hodnocení promítat, je tzv. partnering, tedy něco, co probíhá mezi partnerem a partnerkou. I díky tomu, že jsme manželé, je tato složka na nás poznat," uvedla Sabina Karásková.

Na ostravské mistrovství světa se manželský pár připravuje denně minimálně čtyři hodiny. Na svém třetím světovém šampionátu si nejvíce věří v rumbě.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články