Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Letohrad oplatil Kertu vyřazení z play-off a po obratu vyhrál 3:2

Úřadující mistři z Kert Parku nepoznali v prvních čtyřech zápasech nového ročníku pachuť porážky, ale v repríze čtvrtfinále play-off proti Letohradu poprvé narazili. Jeleni sice prohrávali už 0:2, ale třemi brankami duel na Lužinách otočili. Letohrad si připsal teprve druhou výhru za plný počet bodů v šestém utkání sezony.

Je nám líto, video expirovalo.
Letohrad zaskočil mistry z Kert Parku a na Lužinách vyhrál 3:2

Letohrad se díky vítězství nad Kertem posune tabulkou vzhůru a opustí devátou příčku. Poslední nezůstane Rakovník, který v duelu dvou nejhorších celků přetlačil pražské KOVO 2:1 po samostatných stříleních. Do formy se dostává Kladno. Finalista posledního ročníku si připsal ve čtvrtém utkání třetí výhru, když na domácím hřišti deklasoval Ústí nad Labem vysoko 8:0. Alpiq tak ztrácí na Kert dva body, má navíc zápas k dobru.

Hokejbalová extraliga - 6. kolo:

Kladno - Ústí nad Labem 8:0 (3:0, 5:0, 0:0), Rakovník - KOVO Praha 2:1 po sam. stříleních (0:0, 0:1, 1:0), Kert Park Praha - Letohrad 2:3 (2:1, 0:1, 0:1), Most - Hradec Králové 4:5 po sam. stříleních (2:1, 2:2, 0:1), Pardubice - Plzeň 0:1 po sam. stříleních.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články