Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Knapková je na MS v semifinále, Synek ve čtvrtfinále

Bled - Skifařka Miroslava Knapková postoupila na mistrovství světa ve veslování na jezeře Bled do semifinále, když jí k tomu stačilo dojet na druhém místě v úvodní rozjížďce. Obhájce zlaté medaile Ondřej Synek svou jízdu vyhrál, ale vzhledem k větší konkurenci mezi skifaři postoupil zatím jen do čtvrtfinále. Ostatní české posádky, které do prvního dne šampionátu zasáhly, jdou do oprav.

Miroslava Knapková a Ondřej Synek
zdroj: ČTK autor: Vít Šimánek

Knapková se hned na úvod utkala se svou velkou rivalkou Jekatěrinou Karstenovou-Chodotovičovou z Běloruska a prohrála s ní o více než dvě sekundy. Trojnásobnou medailistku z MS to ale příliš mrzet nemuselo, bezpečně si totiž zajistila postup do semifinále.

Zatímco v ženském skifu se jely čtyři rozjížďky, mezi muži jich bylo na programu šest. Proto ani vítězové nepostupovali do semifinále, ale jen do čtvrtfinále, což se Synkovi bez problémů podařilo.

Nejrychlejšího času ze všech dosáhl Litevec Mindaugas Griskonis, ale to v podstatě nic neznamenalo. Všichni favorité totiž bezpečně kontrolovali postupové pozice.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články