Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Kert Park i Plzeň vyhrály druhé zápasy a vyrovnaly semifinálové série na 1:1

Kladno/Pardubice - Semifinálové série v hokejbalové extralize jsou srovnány na 1:1 na zápasy. Zasloužily se o to oba hostující celky, když Plzeň zvítězila na hřišti Kladna 2:1 a pražský Kert Park přehrál Pardubice 4:2. Obě série se za vyrovnaného stavu přesouvají ke dvěma duelům na hřiště vítězů.

Hokejbalisté Kert Parku Praha
zdroj: kert-park.cz autor: Michal Pěch

Jak Plzeň, tak Kert Park toužily po srovnání série po úvodních porážkách. Západočeši měli co napravovat, neboť se v prvním duelu nezmohli ani na jeden gól. Střeleckou nemohoucnost protrhl v odvetě Daniel Pejchar už v deváté minutě a Plzeň se ujala vedení. Z něho se však hosté dlouho neradovali, protože už za dvě minuty srovnal kladenský Radim Štěpáník.

Plzeň pak hrála přes minutu dvojnásobnou přesilovku, ale brankář Kladna Jan Jirotka v oslabení neinkasoval. Rozhodla tak až situace z 36. minuty, kdy se ke slovu dostal znovu Pejchar a přisoudil hostům první vítězství v sérii.

Je nám líto, video expirovalo.
Kert Park zvítězil v Pardubicích 4:2 a srovnal sérii na 1:1

Pardubice sehrály s Kertem další vyrovnaný zápas, ale Pražané měli v sestavě Martina Kručka, který tentokrát sestřelil Východočechy hattrickem. Pardubičtí přitom drželi s hosty krok, když pokaždé dokázali odpovědět na první dvě Kručkovy trefy.

Na třetí zásah hokejbalistů z pražských Lužin ještě před druhou přestávkou už ale Východočeši nezareagovali a naopak obdrželi čtvrtou branku z hole Tomáše Wróbela. Pražané se tak také radují z vyrovnání série, která se přesune do hlavního města.

Semifinále play-off hokejbalové extraligy - 2. zápasy:

Kladno - Plzeň 1:2 (1:1, 0:0, 0:1), stav série 1:1;

Pardubice - Kert Park Praha 2:4 (0:1, 2:2, 0:1), stav série 1:1.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články