Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Kert Park dokonal obrat v sérii proti Pardubicím a slaví obhajobu hokejbalového titulu

Ačkoli Kert Park ve finálové sérii prohrával s Pardubicemi 1:2 na zápasy, dokonal v pátém utkání obrat po výhře 5:1 a obhájil loňský titul. O klíčovém triumfu rozhodl střelec Pražanů Martin Kruček, který vstřelil dvě branky včetně vítězného gólu v oslabení na začátku třetí třetiny.

Hokejbalisté Kert Parku Praha slaví titul 2018
zdroj: hokejbal.cz

O výhře v posledním utkání a zároveň titulu rozhodl kanonýr Kert Parku Martin Kruček, který v oslabení využil chyby v pardubické obraně na začátku třetí části hry a brejk z obranného pásma až do útočné třetiny zakončil úspěšnou střelou z otočky. Navíc o pár minut později zvýšil už na 3:1 pro domácí Pražany a Pardubice nenašly na dvojitý úder odpověď.

Hosté z východních Čech tahali v zápase za kratší konec, neboť prohrávali po úvodní brance Petra Danka v početní převaze. Jan Bílý sice srovnal také v přesilové hře, ale poté už dávali branky jen Pražané.

Na 4:1 upravil Tomáš Fejfar a po něm napodobil dvougólového Kručka i Danko, který se trefil do prázdné branky v závěru. Kert Park tak po vítězství 5:1 obhájil titul z loňské sezony po triumfu 3:2 na zápasy.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih 5. finále Kert Park Praha - HBC Pardubice

Finále play-off hokejbalové extraligy - 5. zápas:

Kert Park Praha - Pardubice 5:1 (1:0, 0:1, 4:0)

Branky: 9. a 43. Danko, 31. a 35. M. Kruček, 37. Fejfar - 22. Bílý.

Konečný stav série: 3:2.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články