Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Branky, body, vteřiny

Jasné vítězství už ve druhém kole. Pudilová při návratu do UFC dominovala

Lucie Pudilová při svém návratu do elitní organizace UFC v souboji proti Číňance Wu Ja-nan jednoznačně dominovala a připsala si vítězství před limitem. Rozhodčí duel v bantamové váze do 61,23 kg v Salt Lake City ukončil ve druhém kole po sérii úderů Pudilové, která tak vyhrála technickým k.o.

Lucie Pudilová měla jasnou převahu
zdroj: Reuters/USA TODAY Sports

"Nemohu uvěřit, že jsem opět v UFC. Děkuji všem za podporu," radovala se Pudilová po duelu, který měla od začátku pod kontrolou. V prvním kole se jí povedlo přesunout boj na zem. Stejná taktika slavila úspěch i ve druhém kole, kdy po sérii úderů loktem zápas v čase 4:04 předčasně skončil. "Taktika byla jasná. Grappling a lokty. Jsem teď velmi šťastná," dodala osmadvacetiletá bojovnice.

Pudilová se v přední světové organizaci UFC představila po dvou a půl letech. Po porážce v lednu 2020 s Američankou Justine Kishovou zápasila pod hlavičkou Oktagonu, vyhrála pět ze šesti zápasů a získala novou smlouvu v UFC. V Utahu si připsala čtrnáctou výhru v profesionální kariéře v MMA, v UFC vyhrála potřetí v osmém zápase.

Jindrová hvězdu MMA Harrisonovou nezaskočila

Naopak další z českých zápasnic MMA Martina Jindrová nezvládla v Londýně souboj s vysoce favorizovanou dvojnásobnou olympijskou vítězkou v judu Kaylou Harrisonovou z USA a v semifinále pyramidy organizace PFL prohrála již v prvním kole.

Harrisonová se na MMA přeorientovala po olympijském úspěchu v Riu de Janeiro 2016 a zatím ještě neprohrála. Proti Jindrové si připsala patnácté vítězství a v PFL bude jedna z největších hvězd organizace bojovat již o čtvrté celkové vítězství a prémii milion dolarů.

Taktikou Jindrové před zápasem bylo udržet boj v postoji, kde věřila, že bude mít jako bývalá kickboxerka šanci na překvapivý úspěch. Harrisonové se však podařilo duel přesunout na zem již po minutě a v čase 3:17 přinutila Jindrovou zápas "odklepat". Američanka vyhrála na takzvanou submisi.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články