Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Hokejbalisté Pardubic porazili Plzeň 2:0 a v tabulce jsou už druzí

Pardubice - Hokejbalisté Pardubic přivítali ve 14. kole extraligy soupeře z Plzně a v utkání se projevila větší vyzrálost domácích. Východočeši trpělivou hrou a zhodnocením nabídnutých šancí přetlačili Plzeň 2:0 po brankách Březiny a Merty. Pardubice tak poskočily v tabulce už na druhé místo, Západočeši zůstali sedmí.

Hokejbalisté Pardubic
zdroj: ČT

Hokejbalová extraliga nabídla ve 14. kole zajímavý duel mezi Pardubicemi a Plzní. Oba soupeře dělily v tabulce pouze tři body, lépe na tom byli před utkáním Východočeši, kteří by se v případě vítězství přiblížili vedoucímu Kladnu na rozdíl šesti bodů.

Do zápasu lépe vstoupili domácí. Ondřej Březina otevřel skóre už v úvodní třetině a poslal Pardubice do vedení po rychlém výpadu do plzeňské obrany po pravé straně. Ve druhé části přidali pardubičtí hokejbalisté druhou, uklidňující branku. Jakub Merta dorazil v přesilové hře vyražený balonek v blízkosti brankoviště a dal tak podobu konečnému výsledku.

Na tom nic nezměnily ani plzeňské přesilovky a vyrovnaná hra z pohledu hostů. Západočeši dokonce přestříleli Pardubice, ale ani jedna střela se neujala. Pardubičtí si tak vylepšili pozici v tabulce a odskočili týmům z Ústí nad Labem a pražskému KOVU na rozdíl dvou bodů. Plzeň zůstává sedmá s dvoubodovou ztrátou na Letohrad.

Je nám líto, video expirovalo.
Hokejbalisté Pardubic přehráli Plzeň 2:0

Hokejbalová extraliga - 14. kolo:

Hradec Králové - Most 3:0 (2:0, 1:0, 0:0), Rakovník - Kert Park Praha 1:3 (1:2, 0:1, 0:0), Sudoměřice - Ústí nad Labem 0:3 (0:0, 0:1, 0:2), Letohrad - KOVO Praha 3:2 (1:0, 1:1, 1:0), Pardubice - Plzeň 2:0 (1:0, 1:0, 0:0).

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články