Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Extraligové drama v Ostravě opanoval Cheb, vyhrál i obhájce titulu HB Ostrov

Třetí extraligové utkání, třetí vítězství. Stolní tenisté Chebu triumfovali v Ostravě 3:2 a udrželi si stoprocentní bilanci v letošní sezoně, kterou se pyšní i obhájci titulu z Havlíčkova Brodu. Po suverénních skalpech soupeřů slavily také pražské kluby KT a El Ňiňo.

David Reitšpies z Chebu
zdroj: ping-pong.cz

Finalisté minulého ročníku z Chebu vstoupili do nejvyšší soutěže znamenitě, i když to většinou znamenalo přetahovanou až do posledního rozhodujícího duelu.

Ten byl potřeba v minulém kole proti Ostravě KST a ve čtvrtek opět proti TTC Ostravě 2016. "Je to boj, ale každé utkání nám zatím vyšlo. Takže jsme spokojení," usmíval se hostující trenér Roman Čech.

Zabojovat musel především tahoun Západočechů David Reitšpies - v souboji jedniček přehrál těsně Jakuba Kleprlíka a o triumfu rozhodl proti Filipu Delinčákovi. "Vedli jsme 2:0 a najednou to bylo 2:2. Bylo to složité, na druhou stranu se opět ukázala síla Davida. Dokázal se zkoncentrovat a vybičovat k maximálnímu výkonu," chválil Čech.

Stoprocentní je stále i Havlíčkův Brod

Tím nabídka vyrovnaných klání skončila. O den později sledovali fanoušci suverénní jízdy favoritů. Šampioni z Havlíčkova Brodu smetli NH Ostravu 3:0. Bodové skóre otevřel nejmladší člen kádru Tomáš Martinko, na něhož navázaly zkušené opory Tomáš Tregler a Dmitrij Prokopcov. Hráči z Vysočiny se posunuli na špici tabulky s devíti body, stejně jako Cheb.

O dva body zpět je pražské El Ňiňo. I díky duelu v Ostravě proti KST. Hladký úspěch 3:0 podpořil i navrátilec do extraligy Tomáš Konečný, jenž si připsal premiérový bod v sezoně, a to po třech zklamáních bez jediného získaného setu.

Žádnou sadu nezískali ani stolní tenisté Hradce Králové. Z Prahy si od KT odvezli jasný výprask 0:3. Na straně poražených se v sestavě objevili i veteráni Marek Klásek s Radkem Košťálem.

Zdroj
ping-pong.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články