Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
České ragby

Dvořák jiného soupeře odmítl. Další zápas v UFC ho čeká až v únoru s Číňanem

Podle původního plánu měl bojovat o potvrzení stoprocentní vítězné bilance v UFC už v prosinci, český MMA bojovník David Dvořák ale ke svému čtvrtému zápasu v elitní světové organizaci nastoupí až v únoru. Jeho soupeř Su Mutaer-ťi z Číny má totiž v současnosti zdravotní problémy.

David Dvořák
zdroj: Instagram Davida Dvořáka (@dvorak.david)

"Byla možnost zápasit s jiným soupeřem, ale já i můj tým jsme věnovali spoustu času tomuto zápasu, protože soupeř je hodně specifický. Z toho důvodu se nám nechtělo měnit celou přípravu na poslední chvíli a raději si chvilku počkáme," uvedl Dvořák na sociálních sítích.

Devětadvacetiletý bojovník z Hradce Králové zatím všechny tři zápasy v UFC vyhrál, naposledy v červnu porazil Kolumbijce Juancamila Ronderose před limitem. Podobně je na tom i Su Mutaer-ťi, který vstoupil do UFC porážkou, ale poté třikrát vyhrál. V žebříčku muší váhy organizace je Dvořák desátý a jeho nadcházející soupeř dvanáctý.

"Soupeř táhne stejně jako já sérii tří výher v řadě a v únoru chci být já ten, který přidá čtvrtou," vyhlásil Dvořák, který v MMA vyhrál šestnáct zápasů v řadě.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články