Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Devatenáctý ročník Adrenalin Cupu ovládl tým Opava Net

Ostravice - Tým Opava Net ve složení Robert Krupička (běh), Tomáš Ledník (paragliding), Michal Malík (horské kolo) a David Mrůzek (kajak) obhájil vítězství v 19. ročníku Adrenalin Cupu. České obdoba slavného Dolomitenmanna se opět konala jako mistrovství České republiky v extrémním závodu čtyřčlenných štafet.

Je nám líto, video expirovalo.
Adrenalin cup ovládl tým Opava Net

Opava Net zvítězil přesto, že Malík měl na kole defekt a několikrát spadl. Bývalý reprezentační sjezdař na divoké vodě Mrůzek na kajaku dokázal tým přivézt do cíle jako první. V týmu oproti loňsku zůstal je Krupička. "O to víc jsem rád, že se nám podařilo vyhrát," řekl běžec.

Na rozdíl od několika minulých ročníků se díky příznivému počasí mohlo létat, takže si závod naplno užili i paraglidisté, z nichž někteří měli problém přistát na fotbalovém hřišti v Ostravici. Dokonce museli sundavat zachycený padák na ochranné síti za brankou a jeden ze závodníků přikryl padákem televizní kameru i s kameramanem.

Členem stříbrného týmu Nilfisk-ALTO byl loňský vicemistr Evropy ve vodním slalomu kajakář Vít Přindiš, který druhé místo vybojoval až v závěrečném finiši při běhu s kajakem v rukou o pár centimetrů. Závodilo 30 týmů, z toho pět družstev tvořily pouze ženy. Nejlepší mezi nimi byla čtveřice s názvem Lysé ženy v sestavě Michaela Gerychová, Kristýna Greplová, Lenka Bulišová a Pavlína Zástěrová.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články